Økonomi- og regnskabssystemer

Branchens bedste redskaber til rådighed

For at udføre dine opgaver så effektivt som muligt anvender Vistas Revisor de nyeste og bedste IT-løsninger på markedet. Vi lægger også vægt på at leve op til de standarder, der er udviklet i branchen, så dine data både nu og fremover nemt kan integreres med fx de offentlige myndigheders systemer. Valget af It system afhænger af dine virksomhedsmål, behov og krav.

Vistas Revisor anvender følgende økonomi- og regnskabssystemer:

e-conomic

Europas mest succesfulde online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring med flere end 90.000 kunder. Den brugervenlig platform sikrer et nemt og effektivt samarbejde og sparer tid i hverdagen.

Billy

Billy er udviklet til at gøre regnskab lettere for mindre virksomheder. Med regnskabsprogrammet kan du bl.a. gemme kvitteringer med mobilen samt sende fakturaer og afregne moms med ét klik.
Programmet er nemmere for ikke regnskabskyndig.

Bluegarden

Bluegarden er virksomheden bag bl.a. DataLøn og MultiLøn, der begge er blandt Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. I dag er der ca. 60.000 erhvervsvirksomheder som kunder, og Bluegarden håndterer lønudbetalinger til ca. 1 million danskere.

Danløn

Danløn er et lønsystem, som betjenes via internettet og har været i drift siden 2001. Mere end 35.000 virksomheder får hver måned håndteret deres løn via Danløn. Alle data bliver opdateret på en server placeret hos Danske Lønsystemer A/S.