Revisor – hvilke priser skal jeg forvente?

Timepris eller fast pris

Hos Vistas Revisor kan du selv vælge, om du vil have udført dine opgaver på timebasis eller til faste priser. Vi rådgiver dig gerne om, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Timebasis egner sig fx bedst til projekter uden fast slutdato. Det kan bl.a. være de opgaver, hvor vi står for den løbende måneds- og kvartalsbogføring. Drejer det sig derimod om årsregnskab, vælger mange en fastprisaftale, som vi udarbejder på baggrund af opgavens omfang. Vi skræddersyr vores tilbud ud fra dine behov.

Du kender altid prisen på forhånd

Fælles for alle opgaver er, at du modtager en mail, der specificerer aftalen og prisen, før vi begynder på opgaven. Og husk, at du altid er velkommen til at benytte dig af vores tilbud om en times gratis opstartsmøde.

Sådan reducerer du regningen

Hovedreglen er, at jo bedre organiseret dine regnskabsmaterialer er, når vi modtager dem – des hurtigere kan vi løse opgaven. Og det kommer naturligvis dig til gode i form af et mindre honorar. Det bliver fx billigere for dig, hvis du overgiver opgaven på én gang. Så slipper vi for at rekvirere manglende bilag eller andre oplysninger og sparer dermed tid. Du kan også reducere regningen ved at sortere dine bilag i datoorden og sætte dem i en mappe samt overlevere bankudtog som CSV-fil.