Om Vistas Revisor ApS

Siden jeg etablerede Vistas Revisor ApS i 2002 har jeg fungeret som økonomisk sparringspartner og sikkerhedsbælte for en lang række driftige og visionære virksomheder. En opgave, som jeg nu bliver støttet i af dygtige medarbejdere, der deler mit ønske om at skabe merværdi for vores kunder.

For mig er det ikke størrelsen af virksomheden, der er afgørende, men dens mål og ambitioner. Jeg fokuserer på mine kunders muligheder og vækst – såvel lokalt som nationalt og internationalt. Det kræver et grundigt bogføringsarbejde og en dyb indsigt i moms- og skattereglerne, og forretningsforståelse.

Forretningsforståelse og proaktivitet er centrale nøgleord for min arbejdsgang. Jeg vil forstå kernen i din forretning, og bruge min økonomiske indsigt og værktøjskasse til at gøre det nemt for dig at nå dine mål. Med dette udgangspunkt bliver vores samarbejde både sjovere og mere profitabelt for begge parter. Din revisorudgift vendes til en investering, der genererer vækst.

Kontakt mig for at få et konkret bud på, hvordan jeg kan styrke din forretning. Du får den første times rådgivning uforbindende og helt uden beregning. Og de efterfølgende ydelser leveres til konkurrencedygtige priser.

vistas er flertal af ordet vista og det betyder et godt udsigtspunkt, hvorfra man har et omfattende overblik. På den måde kan man (nemmere) se mulige vanskeligheder og kommende muligheder. Ordet oversættes ofte også som fremtidsperspektiv eller fremtidige muligheder.

Vistas Revisor gør det nemmere for dig at drive forretning

Jeg har mere end 20 års erfaring med bogføring, moms og skatteregnskaber inden for langt de fleste brancher. Uanset om I er et helt nystartet firma eller et veletableret selskab giver samarbejdet med Vistas Revisor dig store fordele:

  • Økonomisk rådgivning, der er til at forstå
  • Nem administration af økonomien
  • Overblikket for virksomhedens økonomi

Kontakt os og aftal tid til en times gratis møde. Du får klar og enkel vejledning, som vil gavne din virksomhed både nu og på sigt.

Ring og aftal et uforpligtende møde på +45 3888 6000 eller skriv til mail@vistas.dk