HVEM ER KUNDERNE HOS VISTAS REVISOR APS?

Bredt kundegrundlag

Mange af vores kunder er iværksættere, enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder. Store nok til, at regnskabet kræver tid og opmærksomhed, men endnu ikke er så store, at man har en regnskabsafdeling, der tager sig af al virksomhedens økonomi.
Hos Vistas Revisors vokser vi imidlertid med vores kunder, og servicerer derfor også en række større virksomheder – nationalt såvel som internationalt.

Solid brancheerfaring

Gennem mere end 20 år har vi arbejdet for virksomheder i mange forskellige brancher. Vi kender derfor til de mange forskellige krav og omstændigheder, som kan have betydning for fx moms og skat.
Du er altid velkommen til at ringe og høre, hvilken erfaring vi har med netop din branche.

Alle typer opgaver inden for regnskab og revision

Det er vigtigt for os, at vi hjælper vores kunder med lige præcis det, de har behov for – hverken mere eller mindre. Vi er altid parate til at skrue op eller ned for vores ydelse for at ramme det rette serviceniveau. Det kan fx være konsulenten, som vi hjælper med at bogføre alle posteringer hvert kvartal og samtidig udarbejder momsregnskab for. Vores gode indblik i økonomien gør det samtidig nemt at udarbejde årsregnskabet. Det kan også være håndværkeren, som har en medarbejder, der laver den løbende bogføring. Her rådgiver vi fx om fradrag og hjælper med at udarbejde årsregnskab. Er der tale om større virksomheder eller international aktivitet, kan der fx også være behov for rådgivning om import/eksport, valuta, resultat- og likviditetsbudgetter etc.

Service med udspring i hovedstadsområdet

Vores kunder er primært fra København og omegn. Men det er faktisk lige meget, hvor du bor. Når vi mødes, laver vi en præcis aftale om samarbejdet, og herefter kan du sende dine bilag til os pr. post.
Kontakt os nu på 3888 6000 eller via mail@vistas.dk og få en aftale.