Hvordan vi anvender dine data

For at kunne beskytte vores kunders og besøgende privatliv og rettigheder, har vi etableret en fortrolighedspolitik, som forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler om besøgende, og hvad vi gør med de oplysninger vi indsamler.

Denne fortrolighedspolitik regulerer måden hvorpå vi indsamler, bruger, vedligeholder og videregiver oplysninger indsamlet fra brugere af denne hjemmeside (hver især en “Bruger”). Skulle vi foretage ændringer til dette fortrolighedspolitik, vil vi informere vores kunder via email.

Privat og fortrolighedspolitik

Brugernes privatliv er meget vigtigt for os. Vi er forpligtet til at beskytte de oplysninger, som vores kunder betror os.

Dataindsamling

Vi indsamler personligt identificerbare oplysninger fra brugere via online formularer til bestilling af produkter og services

Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside, for eksempel ved at spore nummeret af unikke visninger af webstedet sider eller de ip addresser, hvorfra brugere stammer. Vi bruger “cookies” til at spore, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside.

Databrug

Vi kan bruge personligt identificerbare oplysninger indsamlet via vores website til at kontakte brugere om produkter og tjenester, der tilbydes af os og vores betroede søsterselskaber, og til generelt at forbedre brugernes oplevelse med os og sådanne søsterselskaber

På intet tidspunkt vil vores kunders database sælges til nogen anden enhed med henblik på markedsføring eller postlister. Personlige oplysninger vil ikke blive solgt, eller på anden måde overført til vores samarbejdspartnere, uden dit forudgående samtykke, bortset fra at vi vil udlevere de oplysninger vi indsamler til tredjemand, når vi, efter vores bedste dømmekraft, er forpligtet til at gøre dette i henhold til gældende love.